انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه شهید چمران اهواز و سازمان پدافند غیرعامل کشور

تفاهم‌نامه همکاری‌های پژوهشی و آموزشی با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر خواجه در این نشست که عصر روز شنبه دوم تیرماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: به لحاظ علمی این دانشگاه تمامی ظرفیت‌های لازم برای همکاری با سازمان پدافند غیرعامل را دارد.

وی افزود: امیدواریم همکاری‌های مستمری بین دانشگاه شهید چمران اهواز و مجموعه پدافند غیرعامل کشور و استان برقرار شود.

در ادامه نیز سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، گفت: توسعه حوزه‌های علمی و پژوهشی یکی از اهداف مهم این سازمان است که تلاش خواه کرد این امر با همکاری‌های هرچه بیشتر دانشگاه‌ها محقق شود.

محمد حری مدیرکل پدافند غیرعامل استان خوزستان نیز بر ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز تأکید کرد و افزود: پیش از این نیز همکاری‌های مؤثری بین دانشگاه و مجموعه پدافند غیرعامل استان وجود داشته است.

دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز نیز اظهار کرد: دانشگاه‌های کشور هنوز به خوبی در بخش پژوهش به مسئله پدافند غیرعامل وارد نشده‌اند اما این آمادگی راداریم در حوزه آموزشی همکاری‌های لازم را داشته باشیم.

این تفاهم‌نامه به مدت پنج سال و در راستای برنامه‌های آموزشی و پژوهشی منعقد و امضاء شد.