انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشکده هنر دانشگاه چارلز کشور چک

تفاهم‌نامه همکاری در بخش‌های علمی، پژوهشی و آموزشی میان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشکده هنر دانشگاه چالز کشور چک، منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این تفاهم‌نامه امروز 11 اردیبهشت‌ماه به امضاء دکتر سوزانا کریهوا عضو هیئت‌علمی دانشگاه چالز کشور چک و دکتر جلیلی فر رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی رسید.

همچنین در نشستی که پیش از امضاء این تفاهم‌نامه برگزار شد، دکتر سوزانا کریهوا از حضور در دانشگاه شهید چمران اهواز ابراز خرسندی کرد و گفت: بی‌شک زمینه‌های بسیاری برای همکاری بین دو دانشکده وجود دارد.

همچنین دکتر جلیلی فر نیز بر همکاری‌های هرچه بیشتر میان دو دانشگاه تأکید کرد و گفت: در حوزه ادبیات اشتراکات بسیاری برای انجام پروژه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی وجود دارد.

دکتر کریم لویمی مطلق مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز نیز پیشنهاد برگزاری دوره آموزشی زبان چک در این دانشگاه را ارائه کرد.

همچنین دکتر جوکار عضو هیئت‌علمی دانشکده زبان و ادبیات فارسی نیز گفت: مطمینا بسیاری به آموزش زبان چک علاقه‌مند هستند و می‌توان دراین‌باره یک دوره آموزشی را برگزار کرد.

در ادامه این نشست همچنین اعضای هیئت‌علمی دانشکده زبان و ادبیات فارسی در گروه‌های مختلف به بیان نظرات خود درباره برقراری هرچه بهتر ارتباط بین دو دانشگاه شدند.