بازگشت به صفحه کامل

انجام مطالعات 35 هزار هکتار از کانون‌های ریزگرد استان در دانشگاه شهید چمران اهواز

مطالعات 35 هزار هکتار از کانون‌های ریزگرد استان خوزستان در دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز، انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، متولی احیای ۳۵ هزار هکتار از کانون ریزگرد٬ شرکت توسعه نیشکر است و مقرر شد دانشگاه شهید چمران اهواز برای اجرای این طرح تا 3 ماه آینده مطالعات لازم را انجام دهد.

گفتنی است دراین‌باره نیز روز گذشته استاندار خوزستان با اشاره به زهاب‌های صنعت نیشکر که در زمین‌های خوزستان بدون بهره‌وری چندانی رها می‌شوند خاطرنشان کرد: ما زهاب های زیادی داریم که از طرح‌های مختلف کشاورزی به ویژه توسعه نیشکر به تالاب‌های ایجادشده هدایت می‌شوند و هیچ استفاده‌ای از آن‌ها نمی‌شود در صورتی که خروجی ‌ای سی این آب‌ها به نحوی ست که می‌توان با آن‌ها کشت مجدد و ایجاد اشتغال داشته باشیم .

دکتر شریعتی با تشریح برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده بهینه از زهاب های نیشکر عنوان کرد: طرحی ارائه‌شده تا استفاده بهینه‌ای از این زهابها شود و بتوانیم از این آب‌ها برای بالا بردن تولید و ایجاد خودکفایی و بالابردن بهره‌وری در حوزه آب بهره‌برداری نماییم .

استاندار خوزستان بابیان اینکه این طرح در کانون شماره دو ریز گردها اجرا خواهد شد تصریح کرد: در این منطقه حدوداً ۳۵ هزار هکتار کانون‌های ریز گرد هستند و زهاب های نیشکر با ای سی 4 تا 7 هزار از نزدیکی آنها گذر می‌کند و درواقع با انجام این طرح می‌توانیم هم کانون‌های ریز گرد را مهار نموده و تبدیل به کانون تولید و اشتغال نماییم و هم از این زهاب های نیشکر استفاده بهینه نماییم .