انتصاب دکتر مختاری به عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان

طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر بابک مختاری به عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، به موجب این حکم و به پیشنهاد معاون پژوهشی و فناوری وزارت، دکتر مختاری عضو هیئت علمی دانشگاه به سمت رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان منصوب گردیده است.

در حکم ابلاغی از سوی کامران دانشجو آمده است: امیدواریم با جلب مشارکت دستگاه‌ها و بهره‌مندی از تجارب اعضای هیئت علمی و همکاران متعهد در تحقق اهداف تبیینی در برنامه تقدیمی به مجلس محترم شورای اسلامی موفق و موید باشید.

در بخش دیگری از حکم مذکور آمده است: ضروری است در حفظ بیت المال و اعمال سیاست‌های موثر به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌های غیرضروری و تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی کوشا بوده و با مدیریتی هوشمندانه در تحقق ایده تبدیل علم به ثروت و توسعه کمی و کیفی شرکت‌ها و موسسات مستقر در پارک و همچنین شتاب بخشی به روند تجاری سازی ایده‌ها ومحصولات دانش بنیان موفق و موید باشید.

بابک مختاری دارای دکترای شیمی آلی از دانشگاه شیراز و از سال 1384 عضو هیئت علمی و استادیار دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز می باشد. مدیر مرکز رشد فناوری از سال 86، دبیر اجرایی همایش نوآوری و شکوفایی، مسئول برگزاری نمایشگاه دولت مهر از سوی دانشگاه شهید چمران، دبیر ستاد نمایشگاه جامع دستاوردهای سی ساله انقلاب، نماینده دانشگاه و مسئول برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های دانشگاه شهید چمران در تاجیکستان، مسئول راه‌اندازی پارک علم و فناوری خوزستان از جمله سوابق اجرایی دکتر مختاری به شمار می‌رود.

نامبرده از سال 88 با راه‌اندازی پارک علم و فناوری خوزستان به عنوان رئیس این پارک منصوب شد و اکنون با مستقل شدن پارک از دانشگاه شهید چمران اهواز،  طی حکمی از سوی وزیر علوم‏، به عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان منصوب گردیده است.