انتشار سه کتاب در مقام استاد شهید علی جمالپور

به مناسبت بزرگداشت استاد شهید علی جمالپور سه کتاب به قلم محمدمالی در اداره چاپ و انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز، انتشار یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، کتاب چهارمقاله شهید جمالپور با ویراستاری جدید با فصول تازه و اضافه شدن منابع و پیوست‌های نو در 200 صفحه و 1000 نسخه، چاپ کتاب ذکر جمیل با محوریت 17 مصاحبه با دوستان، هم‌رزمان و شاگردان شهید در 320 صفحه و 1000 نسخه و چاپ کتاب یادنامه با محتوای مقالات و اشعار و خاطرات درباره شهید و چندین نوشته سخنرانی وی در 130 صفحه و 1000 نسخه کتاب‌های چاپ‌شده است.

گفتنی است شهید علی جمالپور در فاصله سال‌های شصت‌تا شصت‌وپنج، به عنوان یکی از اساتید معارف و فلسفه در سطح دانشگاه شهید چمران اهواز تدریس می‌کرده و جلسات تدریس او با استقبال به‌یادماندنی دانشجویان برگزار می‌شد.

شهید علی جمالپور یک نظریه‌پرداز فلسفی و یک مصلح اجتماعی بود که در زمان خود؛ فقر، بی‌عدالتی و ناهنجاری‌های اخلاقی را برنمی‌تابید، نسبت به ترویج اندیشه‌های آن حساس بود و از نقد صریح اما عالمانه مکاتب فکری غافل نمی‌شد.

سارتر، کافکا، برتراندراسل و ماکسیم گورکی و صادق هدایت ازجمله کنشگران مطرح و پُر سروصدای حوزه اندیشه در جامعه آن روزگار به شمار می‌رفتند و شهید علی جمالپور با درک اثرگذاری این نویسندگان مطرح آن سال‌ها، نسبت به نقد علمی و آسیب‌شناسی نظریات و رویه‌های نظری این متفکرین در قالب چاپ کتاب و نگارش مقاله و سخنرانی و درس گفتارهای نقادانه، همت گماشت.