انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی برگزار شد

انتخابات سالانه مدیران مسئول نشریات دانشجویی اسفندماه سال جاری با حضور 55 نشریه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این انتخابات با مشارکت 55 نشریه دانشجویی از بین 65 نشریه‌ واجد شرایط و با حضور 10 نفر از مدیران مسئول نشریات دانشجویی به عنوان نامزد انتخابات، برگزار گردید که پس از رای گیری و شمارش آرا، به ترتیب نفرات اول تا سوم آقایان نیما بدری‌پور (مدیرمسئول نشریه‌ سحر)، رامین کیانی (مدیرمسئول نشریه ققنوس) و امین آقایی (مدیرمسئول نشریه ارچین) برگزیده شدند .

نفرات منتخب این انتخابات به عنوان نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشجویی به مدت یک‌سال در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه حضور و فعالیت خواهند داشت .

فراخوان نام‌نویسی در کمیته‌های اجرایی و هیات نظارت بر انتخابات دهم بهمن ماه امسال منتشر و سپس دو جلسه‌ با حضور اعضای کمیته ناظر بر نشریات و نیز هیات نظارت بر انتخابات، در این خصوص برگزار شده بود .