امسال دو هزار و 500 دانشجوی مقطع کارشناسی در دانشگاه پذیرفته می‌شود

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز خبر داد؛

امسال دو هزار و 500 دانشجوی مقطع کارشناسی در دانشگاه پذیرفته می‌شود

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: امسال دو هزار و 500 دانشجو در مقطع کارشناسی در این دانشگاه پذیرفته می‌شود که 50 درصد این داوطلبان در گروه علوم انسانی و 50 درصد نیز سایر رشته‌ها هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین خواجه امروز در حاشیه بازدید از حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری کارشناسی سال 97 در دانشکده  ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه، اظهار کرد:آزمون سراسری امسال با حضور بیش از یک‌میلیون نفر داوطلب در کل کشور برگزار می‌شود.
وی افزود: از این تعداد 72 هزار نفر در استان خوزستان هستند که پنج‌شنبه و جمعه هفتم و هشتم تیرماه در حوزه‌های مختلف شهرستان‌ها آزمون خود را برگزار کردند.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: از این تعداد بیش از 43 هزار نفر در استان آزمون خود را در رشته تجربی برگزار کرده‌اند و پس‌ازآن رشته ریاضی با هفت هزار و 500 نفر بیشترین داوطلب را دارد.
خواجه، اضافه کرد: با توجه به ظرفیت‌های آموزشی، علمی، پژوهشی و... در دانشگاه شهید چمران اهواز امیدواریم داوطلبان خوزستانی که در آزمون پذیرفته می‌شوند این دانشگاه را که دارای سابقه‌ای درخشان در حوزه علم و دانش است، انتخاب نمایند.