آماده سازی خوابگاه های دخترانه دانشگاه شهید چمران اهواز در ایام نوروز

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: عملیات آماده سازی خوابگاه دخترانه حضرت معصومه  (س) دانشگاه در ایام تعطیلات نوروز هم ادامه داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر حمیدرضا غفوری در این باره بیان کرد : از جمله این اقدامات نصب چوب های خریداری شده جدید برای برج خنک کننده موتورخانه شماره ۳ است که امروز به پایان می رسد.
وی افزود: همچنین عملیات لوله گذاری جدید پلی اتیلن برای بلوک های ۱۲، ۱۳ و ۱۴ نیز در حال انجام است و نصب اتصالات منتظر ارسال قطعات می باشد.
معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد :موتورخانه شماره یک خوابگاه دخترانه دانشگاه شهید چمران اهواز نیز بجز نصب چوب دو برج خنک کننده، بقیه عملیات آماده سازی، کامل شده و نصب چوب ها در سه روز آینده کامل می شود.
غفوری، اظهار کرد: با تکمیل این عملیات، کلیه اقداماتی که برای بهسازی موتورخانه ها لازم بوده به پایان خواهد رسید. همچنین مجموعه دانشگاه شهید چمران اهواز در تلاش است با این اقدامات وضعیت برودتی را به شرایط مطلوب برساند.  چنانچه به هر دلیلی به نتیجه مورد نظر نرسیم به دنبال گزینه های جایگزین خواهیم بود.
وی در پایان، گفت: خوشبختانه فضای سبز محوطه خوابگاه هم به طور همزمان در حال تحول اساسی است.