آماده سازی خوابگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز برای سال تحصیلی جدید

معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز از انجام تعمیرات گسترده و نوسازی خوابگاه‌ها خبر داد و گفت: تلاش شده تعمیرات خوابگاه‌ها تا قبل از آغاز سال تحصیلی به پایان برسد.

دکتر محمد راضی جلالی در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: علاوه بر تعمیرات ساختمانی و رنگ‌آمیزی که در بیشتر خوابگاه‌ها در حال انجام است، نصب و راه‌اندازی برخی تجهیزات نیز به زودی آغاز می‌شود.

وی هدف از انجام تعمیرات خوابگاه‌ها را آماده سازی این فضاها برای اسکان دانشجویان غیربومی و با نشاط شدن فضاهای خوابگاهی عنوان کرد و گفت: برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام شده که با اتمام عملیات تعمیرات، مشکلی در آغاز سال تحصیلی برای اسکان دانشجویان نداشته باشیم.

دکتر راضی جلالی با اشاره به بهره‌برداری از دو خوابگاه شهیدان علی محمدی و شهریاری در اواخر سال گذشته، اظهار داشت: مراحل تجهیز این خوابگاه‌ها و نیز سکوبندی سایت اینترنت آنها انجام و دستگاه‌های رایانه به میزان مورد نیاز خریداری شده که با آغاز سال تحصیلی نصب و راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به رنگ‌آمیزی و زیباسازی فضای مجتمع خوابگاهی خواهران دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: امسال خوابگاه شهید جهان آرا در امانیه به اسکان خواهران دانشجو اختصاص یافته که رنگ آمیزی و تعمیرات سرویس‌های بهداشتی و حمام‌های آن رو به اتمام است.

این عضو هیئت رئیسه دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه و رتبه علمی این دانشگاه در منطقه جنوب و جنوب غرب، هر سال تعداد قابل توجهی دانشجو از دیگر استان‌ها، دانشگاه شهید چمران را برای ادامه تحصیل خود انتخاب می‌کنند که مسئولان دانشگاه تمام تلاش خود را برای تامین خوابگاه آنها به کار می‌گیرند.

دکتر راضی جلالی ادامه داد: با وجود اینکه ظرفیت اسکان خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز هرسال در حال افزایش است اما آمار متقاضیان خوابگاه‌ها بیشتر از افزایش ظرفیت خوابگاهی است که امیدواریم با اعمال سیاست‌هایی، نیاز به خوابگاه کاهش پیدا کند.

وی یادآور شد: همه تلاش مسئولان دانشگاه شهید چمران این است که مشکلات دانشجویان حل شود و آنان در رفاه و امنیت روانی و روحی باشند تا بتوانند به نحوشایسته از دوران تحصیل خود برای پیشرفت علمی و اخلاقی که از آنان انتظار می‌رود، بهره ببرند.

گفتنی است خوابگاه‌های شهید چمران اهواز سالانه معمولا بیش از 5 هزار دانشجو را در خود اسکان می‌دهند.