آلودگی منابع آب و خاک با برهم زدن تعادل محیط‌زیست حیات انسان را به خطر می‌اندازد

دکتر معزی بیان کرد؛

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: افزایش بیماری‌های ناشناخته‌ی حاصل از آلودگی منابع آب و خاک می‌تواند حیات بشر را از طریق برهم زدن تعادل محیط‌زیست، دچار مخاطره سازد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عبدالامیر معزی در آیین رونمایی از کتاب استادان این دانشگاه در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که در محل مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: تغییر شرایط آب و هوایی در اثر روند افزایش دمای کره زمین، کاهش سلامت و قدرت باروری را در اثر تخریب خصوصیات فیزیکی، در پی خواهد داشت.

وی افزود: روند فزاینده‌ی این تهدیدها در سطح جهان و در نقاط مختلف کره خاکی به شناخت هرچه بهتر این پدیده نیازمند بوده و ارائه راهکارهای مناسب برای رفع و یا کاهش این مسائل را در سطح جهانی ضروری می‌سازد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: ازجمله راهکارهایی که می‌تواند به توقف کربن، بهبود پایداری تعادل اکولوژیک، سلامت خاک و انسان منجر شود، بهره‌گیری از مواد و تیمارهای آلی می‌باشد.

معزی، بیان کرد: ازجمله این مواد آلی زغال زیستی می‌باشد که در سال‌های اخیر در بخش‌های مختلف مانند مدیریت ضایعات و پسماندها، تولید انرژی و بهبود خصوصیات توجه ویژه به آن شده است.

وی درباره نگارش کتاب زغال زیستی و کاربرد آن در خاک، گفت: این کتاب شامل 9 فصل است که در بخش‌های مختلف به معرفی روش‌های تولید، خصوصیات زغال زیستی و عوامل مؤثر بر آن، کاربرد، رفتار در خاک و اثرگذاری آن بر توقف کربن، خصوصیات فیزیکی، شیمایی و زیستی پرداخته‌شده است.

گفتنی است با  حضور هیئت‌رئیسه دانشگاه شهید چمران اهواز کتاب مبانی تفسیر قرآن و کتاب مقدس تألیف دکتر مینا شمخی با موضوع  تاویل- هرمنویک- مطالعات تطبیقی، کتاب مدل‌سازی کیفیت آب برای رودخانه‌ها و نهرها ترجمه دکتر محمود شفاعی بجستان و کتاب زغال زیستی و کاربرد آن در  خاک تألیف دکتر عبدالامیر معزی درباره بیوجار- خاک- باردهی- انرژی زیست توده- بهسازی، رونمایی گردید؛ این کتاب‌ها سال قبل در اداره انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز منتشرشده است .
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 12 تا 22 اردیبهشت 1397 در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برپا است و علاقه مندان می‌توانند از غرفه دانشگاه شهید چمران اهواز واقع در   بخش دانشگاهی، سالن  7 دانشگاهی، غرفه ۱۹۲ بازدید نمایند .