اقدامات انجام‌شده برای بهسازی و ارتقاء سیستم‌های خنک‌کننده مجتمع‌های خوابگاهی

معاون طرح و برنامه دانشگاه تشریح کرد:

اقدامات انجام‌شده برای بهسازی و ارتقاء سیستم‌های خنک‌کننده مجتمع‌های خوابگاهی

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز به تشریح آخرین اقدامات انجام‌شده برای بهسازی و ارتقاء سیستم‌های خنک‌کننده مجتمع‌های خوابگاهی این دانشگاه، پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر حمیدرضا غفوری دراین‌باره، بیان کرد: در ادامه فعالیت‌های تابستان سال قبل در رابطه با بهسازی و ارتقاء سامانه‌های برودتی و حرارتی تعدادی از بلوک‌های مجتمع خوابگاهی حضرت معصومه (س)، از اواسط بهمن سال 1396 اقدامات لازم برای تأمین سیستم‌های سرمایشی بقیه بلوک‌ها برنامه‌ریزی‌شده و گام به گام به مرحله اجرا درآمدند.

وی افزود: دراین‌باره با مطالعه سطح رضایتمندی حاصل از عملیات تابستان سال قبل و بر اساس تجارب حاصل از آن مقرر شد که چهار بلوک باقیمانده شامل بلوک‌های پنج و هشت از حالت سیستم سرمایش متمرکز جداشده و با استفاده از کولرهای اسپیلت تأمین برودت گردند.

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: ازآنجاکه انجام این کار مستلزم عملیات گسترده زیرسازی برقی شامل کابل‌کشی محوطه، کابل‌کشی داخلی بلوک‌ها، نصب تابلوهای برق فشارقوی و ضعیف، احداث اتاق پست ترانسفورماتور و ... بود، مقرر گردید که این عملیات همانند سال قبل بلافاصله پس از پایان امتحانات و تخلیه خوابگاه‌ها آغاز شود.

غفوری بیان کرد: ازآنجاکه تأمین سرمایش لازم در گرمای بهار اهواز نیز ضروری است، به‌طور همزمان اقدامات لازم برای ارتقاء و بهسازی تجهیزات موجود در موتورخانه‌های مجتمع خوابگاهی نیز در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه با تأمین اعتبار لازم از سوی صندوق رفاه که بالغ بر سه میلیارد تومان است، اقدامات متعددی در این رابطه انجام شد.

وی تصریح کرد: بازسازی و نوسازی کامل برج‌های خنک‌کننده در موتورخانه‌های شماره 1 و 3، نوسازی کامل خطوط انتقال آب از موتورخانه شماره 3 تا بلوک‌های 12، 13 و 14، سرویس و اسیدشویی کلیه چیلرهای موجود، تعمیر کلیه کمپرسورهای معیوب و بازگرداندن آن‌ها به مدار استفاده، رفع مشکلات مربوط به تابلوهای برق تعدادی از چیلرها، تعویض حدود 50 دستگاه فن در اتاق‌هایی که فن‌کوئل آن‌ها به دلایل مختلف دچار ایراد بود و رفع نقص تعدادی دیگر از اقدامات انجام‌شده است.

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز، اضافه کرد: بر اساس اقدامات به‌عمل‌آمده خوشبختانه مشکلات سیستم برودتی به حداقل ممکن کاهش‌یافته و امید می‌رود که تا پایان نیمسال جاری شاهد مشکل حاد دیگری نباشیم.

غفوری، گفت: بلافاصله پس از پایان نیمسال جاری فعالیت‌های مرتبط با جایگزین سیستم خنک‌کننده مرکزی با کولرهای اسپیلت نیز آغاز خواهند شد. همچنین تشریفات قانونی مربوط به خرید حدود 280 دستگاه کولرگازی اسپیلت نیز به انجام رسیده و این کولرها در روزهای آتی تدریجاً وارد انبار خوابگاه خواهند شد تا پس از انجام فعالیت‌های مربوط به توانمندسازی زیرساخت شبکه برق مجتمع، در تابستان سال جاری نصب و راه‌اندازی گردند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد با پایان یافتن عملیات برنامه‌ریزی‌شده، مشکلات بلوک‌های 5 تا 11 برای همیشه پایان یابند.