افتتاح نمایشگاه کتاب، عفاف و حجاب در دانشگاه شهید چمران اهواز

نمایشگاه کتاب و نرم افزار و عفاف و حجاب با حضور دکتر علیرضا مخبردزفولی معاون فرهنگی و اجتماعی و رییس ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود، دکتر علیرضا زراسوندی معاون پژوهشی، دکتر راضی جلالی معاون دانشجویی و دکتر مختاری رییس پارک علم و فناوری در دانشکده علوم افتتاح شد .

معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه درباره این نمایشگاه که روز شنبه 17 مهرماه افتتاح شد در گفت وگو با خبرنگار واحد خبر روابط عمومی ضمن تبریک ولادت امام رضا (ع) گفت: مشخصه این نمایشگاه جامعیت آن است. در این نمایشگاه کتب سیاسی، فرهنگی، ادبی و کودک عرضه شده است .

دکتر علیرضا مخبردزفولی افزود: بسیاری از این کتب تازه چاپ شده و موضوعات به روز دارند، ولی در عین حال با هماهنگی انجام شده و همکاری موسسات انتشاراتی حاضر در نمایشگاه و استفاده از اعتبارات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، تخفیف کتب نمایشگاه به عدد ارزشمند 40 درصد رسیده است .

رییس ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود این نمایشگاه را تبریک ولادت امام هشتم و هدیه ای به دانشجویان جدیدالورود دانست و گفت: برخی تولیدکنندگان پوشش های خاص بانوان و عفاف و حجاب که دو غرفه از نمایشگاه را به خود اختصاص داده اند نیز محصولات مرتبط را ارائه و غرفه نرم افزار و محصولات فرهنگی هم با 40 درصد تخفیف محصولات خود را ارائه می کنند. ضمن اینکه غرفه عطریات نیز در این نمایشگاه وجود دارد.

به گفته وی، این نمایشگاه به مدت یک هفته در سرسرای دانشکده علوم برقرار خواهد بود .

گفتنی است؛ با همکاری مشترک معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و موسسه پارسه نمایشگاه کتاب دانشجویان کارشناسی ارشد با 20 درصد تخفیف نیز در دانشکده مهندسی از تاریخ 9 لغایت 13 مهرماه برپا شده است .