افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری خوزستان در اهواز

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و صنایع خوزستان عصر سه شنبه با حضور دکتر سید کریم حسینی معاون پشتیبانی و نیروی انسانی استاندار افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این نمایشگاه حدود۶۰ دانشگاه‌، دستگاه‌ اجرایی و صنایع استان، در ۴۰ غرفه، از امروز تا ۲۵ آذرماه، در سالن ۱۳ آبان آموزش و پرورش واقع در امانیه، خیابان شهید پودات برپاست.

در بخشی از این نمایشگاه با عنوان ایده تا پدیده، طرح‌های ارائه شده استان خوزستان در جشنواره علم تا عمل تهران، در قالب یک جشنواره به صورت غرفه‌ای مجزا در معرض دید عموم قرار گرفته است.

از ۵۸ طرح ارائه شده در جشنواره ایده تا پدیده، که طرح‌های تجاری شده پژوهشگران خوزستان هستند، ۲۰ طرح مربوط به پارک علم و فناوری و مابقی متعلق به دیگر دستگاه‌های اجرایی استان است.

علاوه بر نمایشگاه اهواز، استان خوزستان با محوریت دانشگاه شهید چمران در سه غرفه نمایشگاهی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در تهران دستاورد‌ها و توانمندی‌های پژوهشی و تحقیقاتی استان را به نمایش می‌گذارد.

در نمایشگاه تهران، عملکرد پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز و پارک علم و فناوری خوزستان در حوزه تجاری سازی فناوری به صورت بروشور و بنر عرضه خواهد شد. همچنین در فن بازار ملی ایران ۱۰ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری خوزستان طرح‌های تجاری شده خود را در معرض فروش خریداران قرار خواهند داد.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خوزستان تا روز جمعه ازساعت ۱۰ تا ۱۷ آماده بازدید علاقه مندان است.