افتتاح سه پروژه عمرانی با حضور وزیر علوم در دانشگاه شهید چمران اهواز

با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ظهر امروز 7 اسفندماه سه پروژه عمرانی مرکز آموزشی زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان، بخش توسعه شیمی و دانشکده عمران و محیط‌زیست در دانشگاه شهید چمران اهواز، افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، وزیر علوم با ورود به دانشگاه و با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی نماینده ولی دفتر نهاد رهبری در این دانشگاه در یادمان شهدای گمنام دانشگاه حضور یافت به این شهیدان ادای احترام کرد.

پس‌ازآن با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مرکز آموزشی زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان افتتاح گردید. این مرکز با مساحت 500 مترمربع و اعتبار 6 میلیارد ریال از محل دانشگاه ساخته‌شده است. ساخت این پروژه از سال 1395 آغاز شد و اوایل امسال به اتمام رسید.

افتتاح دانشکده عمران و محیط‌زیست با پنج هزار و 700 متر مساحت و بیش از چهل میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات استانداری و وزارت علوم و بخش توسعه شیمی این دانشگاه از دیگر برنامه‌های انجام‌شده با حضور دکتر غلامی بود.

این ساختمان باهدف آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان (دانشجویان خارجی) با بخش‌هایی ازجمله آزمایشگاه زبان و کلاس‌های آموزشی راه‌اندازی شد.