آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه شهید چمران اهواز

با ورود دانشجویان جدیدالورود به دانشگاه شهید چمران اهواز سال تحصیلی 91-90  دانشجویان آغاز و موجی از شادی و نشاط بر فضای رخوت زده ناشی از تعطیلات تابستانی دانشگاه حاکم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، 2 هزار و 379 نفر دانشجوی پذیرفته شده در مقطع کارشناسی طی امروز و فردا (4 و 5مهرماه) با ارائه مدارک ثبت نام خود به آموزش دانشکده‌های مربوطه، راهی کلاس‌‌های درس می‌شوند.

این تعداد شامل یکهزار و 108 نفر خانم و یکهزار و 271 نفر آقا هستند بدین معنا که سرانجام پس از گذشت چند سال، آقایان موفق شدند ترکیب جنسیتی آمار راه یافتگان به مراکز آموزش عالی را بر هم بزنند به طوری که امسال 53.4 درصد پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی دانشگاه شهید چمران را آقایان  و 46.6 درصد را خانم‌ها تشکیل دادند.

علاوه بر این، از امروز چهارم مهر ماه ثبت نام اینترنتی حدود یکهزار و200 نفر پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران نیز آغاز می‌گردد.

ثبت نام اینترنتی و براساس حروف الفبا بوده وبراساس اطلاعیه منتشر شده، حروف الف تا د روز دوشنبه 4 مهر، حروف ذ تا غ سه شنبه 5 مهر و حروف ف تا ی روز چهارشنبه 6 مهرماه از ساعت 8 صبح تا 12 شب ثبت نام از طریق ورود به وب سایت دانشگاه به نشانی www.scu.ac.ir انجام می‌شود.

با تشکیل ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود از شهریورماه و انجام برنامه‌ریزی‌های گسترده، این ستاد فعالیت اجرایی خود را از امروز به نمایش گذاشته و گروه‌های مختلفی زیر نظر ستاد استقبال امروز کار راهنمایی و هدایت دانشجویان جدید الورود به دانشکده‌‌ها و پذیرایی از آنها را به عهده دارند.

قرار است آیین آغاز سال تحصیلی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور مقامات استانی و شهرستان و نیز مسئولان دانشگاه روز دوشنبه 18 مهرماه در آمفی تئاتر دانشکده علوم برگزار شود.