اعضای هیات علمی دانشگاه ها دانش و اندوخته خود را به رشته تحریر در آورند

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز؛

اعضای هیات علمی دانشگاه ها دانش و اندوخته خود را به رشته تحریر در آورند

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز خواستار این شد که اعضای هیات علمی دانشگاه دانش و اندوخته های علمی خود را به رشته تحریر در آوردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین خواجه امروز جمعه در آیین رونمایی از سه کتاب اعضای هیات علمی این دانشگاه که در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد، عنوان کرد: امیدواریم هرچه بیشتر  شاهد شکوفایی علم و دانش در این دانشگاه باشیم.
وی افزود: نگارش کتاب بی شک یکی از بهترین راه ها برای انتقال دانش به نسل جوان است و این مهم باید بیش از پیش در دانشگاه شهید چمران اهواز انجام شود.
امروز با حصور هیات رییسه دانشگاه شهید چمران اهواز کتاب مبانی تفسیر قرآن و کتاب مقدس تالیف دکتر مینا شمخی با موضوع  تاویل- هرمنویک- مطالعات تطبیقی، کتاب مدل سازی کیفیت آب برای رودخانه ها و نهر ها ترجمه دکتر محمود شفاعی بجستان و کتاب زغال زیستی و کاربرد آن در  خاک تالیف دکتر عبدالامیر معزی درباره بیوجار- خاک- باردهی- انرژی زیست توده- بهسازی، رونمایی گردید.
این کتاب ها سال قبل در اداره انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر شده است.
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 12 تا 22 اردیبهشت 1397 در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برپا است و علاقه مندان می توانند از غرفه دانشگاه شهید چمران اهواز واقع در   بخش دانشگاهی، سالن  7 دانشگاهی، غرفه ۱۹۲ بازدید نمایند.