اعزام کاروان راهیان نور از دانشگاه شهید چمران اهواز

کاروان راهیان نور از دانشگاه شهید چمران به مناطق عملیاتی منطقه غرب اعزام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، مسئول بسیج کارکنان دانشگاه در این باره اظهار داشت: این کاروان با حضور حدود 40 نفر از کارکنان بسیجی دانشگاه به همت واحد بسیج کارکنان و با همکاری ریاست دانشگاه به مدت سه روز  از 21 تا 23 شهریور به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شده است.

بهروز لطفی نیا تصریح کرد: اردوی راهیان نور فرصت ارزشمندی است تا بخش بسیار کوچکی از رشادت‌های فرزندان این آب و خاک در جریان هشت سال دفاع مقدس به نمایش گذاشته شود.

وی هدف از برگزاری این اردو را آشنایی اعضای کاروان راهیان نور غرب کشور با مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در استان‌های کرمانشاه و کردستان، آشنایی بیشتر شرکت کنندگان با فرهنگ مقاومت، ایمان، اخلاص و ارزش‌های دینی و معنوی رزمندگان، تقویت بصیرت و آگاهی با ارائه اطلاعات مستند صحیح و کامل، تجدید میثاق با شهیدان و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و رزمندگان ایثارگر این حماسه بزرگ عنوان کرد.

مسئول بسیج کارکنان دانشگاه شهید چمران گفت: بازدید از مناطق عملیاتی و فرهنگی، بازدید از یادمان شهدای پاوه و شهدای مرصاد، بازدید از اماکن دیدنی کرمانشاه از جمله برنامه‌های این سفرسه روزه بوده است.

گفتنی است سال گذشته نیز کاروان راهیان نور از دانشگاه شهید چمران اهواز به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شده بود.