اطلاعیه شماره 6 انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشکاه

شناسه : 3596714

اطلاعیه شماره 6 انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشکاه

بدینوسیله به اطلاع می­ رساند با توجه به ماده (1) شیوه­ نامه اجرایی شورای صنفی دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برگزاری انتخابات این شورا زمانی امکان­پذیر است که تعداد داوطلبان در حداقل قابل قبول قرار داشته باشد. قابل توجه آن که متأسفانه در فراخوان اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری این امر محقق نگردید.

بر این اساس و با عنایت به نقش غیرقابل انکار شوراهای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات صنفی این عزیزان به اطلاع کلیه دانشجویان علاقمند می­ رساند که زمان اعلام نامزدی این انتخابات تا تاریخ 1398/08/20 تمدید گردیده است.

دانشجویان گرامی می توانند جهت نامزدی در سامانه   http://farhangi.scu.ac.ir ثبت نام نموده و یا به صورت حضوری به حوزه معاونت آموزشی دانشکده­ های خود مراجعه نمایند.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.