استاندار خوزستان تاکید کرد:جهت ‌دهی به پژوهش‌ها برای رفع نیازهای صنعت خوزستان

استاندار خوزستان گفت: در استان ظرفیت‌‌های بسیار بالایی در کارهای تحقیقاتی وجود دارد که لازم است برای رفع نیازهای صنعت و در راستای توسعه استان باید از آنها استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز دکتر سید جعفر حجازی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه هفته پژوهش وفناوری دانشگاه شهید چمران اظهار داشت: استان خوزستان ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد که ما هنوز به همه این ظرفیت‌ها نرسیده‌ایم؛ باید کارها و تحقیقات زیادی را در بسیاری از زمینه‌ها انجام دهیم که نیاز صنعت و توسعه استان خوزستان است و هم برای کاهش هزینه‌ها ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه مراکز علمی، دانشگاهی و اساتید و دانشجویان ما در استان با کارهایی که انجام می‌دهند، با دیگر نقاط کشور هم‌تراز هستند، افزود: عناوینی که در سال‌های اخیر در زمینه دستاوردهای مختلف به خوزستان داده شد، نشان می‌دهد که جایگاه استان جایگاهی ممتاز است.

استاندار خوزستان در ادامه جوانب مختل علم با تقوا و علم بدون تقوا را توضیح داد و گفت: آنچه که در جمهوری اسلامی ایران صورت می‌گیرد، در همان جهتی است که اسلام برای محققان در بخش حوزه و دانشگاه مقرر کرده‌است. ما به دنبال علم و پیشرفتی هستیم که قرار است هزینه‌های بشر را کاهش دهد و به بشر خدمت کند و نه تنها ملت ایران، بلکه همه مردم کشورهای دیگر هم از آن استفاده مطلوبی داشته باشند.

دکتر حجازی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هفته پژوهش با تلاش دانشگاه‌های استان و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود و فرصتی برای نشان دادن چهره‌های نخبه در بخش‌های پژوهشی و دستاوردهای استان در این حوزه است.

وی  پیشنهاد کرد: در این هفته ارتباط میان جوانان در مدارس، به‌عنوان نسلی که به دنبال فراگیری علم و دانش است، با محققان دانشگاهی برقرار شود تا انگیزه آنها برای مطالعه و تحقیق افزایش یابد.

استاندار خوزستان اظهارداشت: به نظر من باید آموزش و پرورش این اقدام را هم‌چنان ادامه‌دهد؛ رسانه‌ها هم لازم است به نحوه خوبی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان را پوشش دهند تا دانش‌آموزان، دانشجویان و همه کسانی که به کار تحقیق و پژوهش علاقه‌مندند با این دستاوردها آشنا شوند.