استاندار خوزستان از حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری 97 در دانشگاه شهید چمران اهواز بازدید کرد

دکتر شریعتی استاندار خوزستان با حضور در دانشگاه شهید چمران اهواز از حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری امسال در این دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر شریعتی امروز جمعه هشتم تیرماه در حاشیه این بازدید در دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه، بیان کرد: از روز گذشته هفتم تیرماه مسئولان برگزاری آزمون با برنامه‌ریزی صحیح  و کار مدون مانند سال‌های گذشته اقدامات لازم برای خدمات‌رسانی هرچه بهتر به داوطلبان را به نحو احسن انجام داده‌اند.
وی افزود: امسال بیش از 72 هزار نفر داوطلب خوزستانی در آزمون سراسری سال 97 شرکت کرده‌اند که 11 هزار و 431 نفر از این داوطلبان آزمون خود را در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار کردند.
استاندار خوزستان، تصریح کرد: خوشبختانه در بخش‌های مختلف خدمات‌رسانی مطلوبی به داوطلبان انجام‌شده و از مسئولان دانشگاه و سایر مراکز که دست‌اندرکاران برگزاری آزمون هستند، تقدیر می‌کنیم.
گفتنی است امسال آزمون سراسری در روزهای هفتم و هشتم تیرماه در دو نوبت صبح و عصر در رشته های علوم انسانی، تجربی، علوم ریاضی و فنی، هنر، زبان‌های خارجه برگزارشد.