اسامی برگزیدگان دومین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز اعلام شد

از سوی دفتر حفظ و هدایت دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز، اسامی برگزیدگان دومین المپیاد علمی دانشجویی این دانشگاه، اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، مدیر دفتر حفظ و هدایت دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه دراین‌باره گفت: دومین المپیاد علمی دانشجویی 12 و 13 بهمن‌ماه امسال در دانشکده مهندسی و در 38 رشته با رعایت تمامی استانداردهای لازم برگزار شد و پس‌ازآن بر اساس استانداردهای برگزاری آزمون‌های المپیاد برگه امتحانی سربرگ‌برداری شده و توسط مسئولان کمیته‌ها میان استادان طراح سؤال توزیع و پس‌ازآن تصحیح سؤالات انجام شد.

دکتر محمدرضا سیاه‌پوش، اظهار کرد: نتایج بعد از جمع‌بندی از گروه‌های آموزشی به صورت رسمی و محرمانه به دفتر استعدادهای درخشان منتقل شد و پس از بررسی‌های لازم امروز نتایج دومین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده استقبال خوبی از این دوره از المپیاد صورت گرفت، افزود: اولین المپیاد سال قبل در 18 رشته و امسال در 38 رشته کارشناسی در سطح دانشگاه انجام شد که این مسئله پیشرفت و جهش بسیار خوبی است و قشر عظیمی از دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی درگیر این المپیاد شدند.

مدیر دفتر حفظ و هدایت دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: امسال شاهد تلاشی مضاعف در میان قشر دانشجو بودیم و این مقوله در بین اعضای هیئت‌علمی که در قالب کارگروه‌هایی با دانشجویان در ارتباط بودند نیز، قابل‌مشاهده بود.

سیاه‌پوش، اضافه کرد: تعداد دانشجویانی که در جلسه دومین المپیاد شرکت کردند بالغ بر 400 نفر بود که از بین این تعداد امروز نتایج پنج نفر برتر گروه‌های مختلف اعلام می‌شود؛ قالب 38 رشته در دومین المپیاد توانستند نفرات برتر را معرفی کنند به غیر از برخی از رشته‌ها که بر اساس آیین‌نامه باید نفرات دوم تا پنجم 60 درصد نفر اول از نظر نمره را آورده باشند که در برخی از این رشته‌ها این مسئله تحقق نیافت.

وی، تصریح کرد: دانشجویان برتر دومین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز سال آینده در مراسمی موردتقدیر قرارگرفته و هدایا، لوح و تندیس المپیاد را دریافت می‌کنند. همچنین نفرات اول به عضویت دفتر استعدادهای درخشان درخواهند آمد که این مسئله امتیازی بسیار مهم برای این افراد است.

مدیر دفتر حفظ و هدایت دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز، تأکید کرد: مرحله نیمه‌نهایی بیست و سومین المپیاد کشوری اردیبهشت‌ماه امسال برگزار می‌شود که دانشجویان شهید چمران اهواز از میان دانشجویان برگزیده دومین المپیاد انتخاب می‌شوند.

سیاه‌پوش، گفت: خوشبختانه با تلاش‌های انجام‌شده توانستیم با توجه به عملکرد موفق دانشگاه شهید چمران اهواز موافقت سازمان سنجش را درباره تشکیل منطقه 10 کشور برای المپیاد علمی دانشجویی کسب کنیم و الان به عنوان منطقه‌ای مجزا در المپیاد علمی دانشجویی حضور خواهیم داشت.

گفتنی است دومین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز امسال در 38 رشته شامل علوم تربیتی، آمار، علوم باغبانی مهندسی کشاورزی، تاریخ، جغرافیا برنامه‌ریزی شهری، حسابداری، حقوق، خاک شنای، دامپزشکی، روان شنای، ریاضی، زبان و ادبیات فرانسه، زبان و ادبیات فارسی، مترجمی زبان و ادبیات انگلیسی، زبان و ادبیات فارسی، زراعت و اصلاح نباتات مهندسی کشاورزی، زمین‌شناسی، زیست‌شناسی، شیمی ، علوم اقتصادی، علوم کامپیوتر، علوم و مهندسی آب، قرآن و حدیث، فلسفه و حکمت اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، فیزیک، گرافیک، مهندسی معماری، مهندسی مکانیک، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد، نقاشی، مدیریت بازرگانی، مهندسی بیوسیستم، مهندسی برق و مهندسی عمران برگزار شد.

دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به دانشجویان برتر دومین المپیاد علمی دانشجویی این دانشگاه تبریک گفته و آرزو می‌کند همچنان با تلاش گسترده در عرصه‌های علمی کشور موجب سربلندی این دانشگاه باشند.

اسامی پذیرفته شدگان در دومین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز، اینجا قابل مشاهده است.