آزمون کارشناسی ناپیوسته و کاردانی نظام جدید در دانشگاه شهید چمران

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز از برگزاری آزمون‌های کارشناسی ناپیوسته و کاردانی نظام جدید آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای در روزهای 6 و7 مردادماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر محمد علی فیروزی در این باره گفت: 22 هزار و 400 داوطلب آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و آزمون کاردانی نظام‌جدید آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی، در حوزه امتحانی این دانشگاه به رقابت می‌پردازند.

وی زمان برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته را روز پنجشنبه 6 مرداد ماه ذکر کرد و گفت: این آزمون در نوبت صبح با حضور 5 هزارو 600 داوطلب زن و مرد و در نوبت عصر با شرکت 5 هزار و 570 داوطلب برگزار می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات ‌تکمیلی دانشگاه شهید چمران افزود: آزمون کاردانی نظام جدید آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی سال 90 در 2 نوبت صبح و عصر روز جمعه (7 مردادماه) برگزار می‌شود که در دانشگاه شهید چمران اهواز 11 هزار و 200 نفر در این آزمون شرکت می‌کنند.

فیروزی گفت: صبح جمعه 666 داوطلب زن و 4 هزار و 934 داوطلب مرد و عصر جمعه 4 هزار و 899 داوطلب زن و 701 داوطلب مرد در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

وی درباره نحوه دریافت کارت ورود به جلسه این آزمون‌ها اظهارداشت: داوطلبان می‌توانند در روزهای اعلام شده، با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی  http://sanjesh.org کارت خود را دریافت کنند.