آزمون پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه شهید چمران برگزار می‌شود

دکتر  حمداله صالحی،  معاون آموزشی و رئیس ستاد آزمون دانشگاه در ارتباط با نحوه توزیع کارت و زمان برگزاری آزمون گفت:  کارت های ورود به جلسه روز سه‌شنبه 15 اسفندماه از ساعت 8 صبح تا 16 عصر در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران توزیع می‌شود و کلیه داوطلبان آزمون بایستی در آزمون زبان انگلیسی که صبح روز چهارشنبه برگزار می‌شود شرکت نمایند.

وی افزود: آزمون تخصصی کلیه رشته‌ها نیز در روزهای چهارشنبه نوبت عصر و پنج شنبه در نوبت صبح و عصر برگزار می‌گردد. دکتر صالحی تعداد شرکت کنندگان در آزمون را 660 نفر اعلام کرد و افزود:  آزمون پذیرش دانشجوی دکتری دانشگاه در 26 رشته شامل (1. رشته زراعت 2. حشره‌شناسی 3. مکانیزاسیون کشاورزی 4. بیماریهای داخلی دامهای بزرگ 5. بهداشت و بیماریهای پرندگان 6. میکروب‌شناسی
7. انگل‌شناسی 8. علوم تشریحی 9. زبان و ادبیات فارسی 10. آبیاری و زهکشی 11. سازه‌های آبی
12. هیدرولوژی 13. ریاضی 14. آمار 15. مکانیک جامدات 16. مکانیک حرارت و سیالات 17. تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش 18. روانشناسی عمومی 19. روانشناسی تربیتی 20. فیزیک بنیادی 21. فیزیک جامد تجربی 22. فیزیک جامد نظری 23. شیمی آلی 24. شیمی معدنی 25. زبان و ادبیات عربی 26. علوم اقتصادی برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد:  بیشترین آمار شرکت‌کننده در بین رشته‌ها 46 نفر بوده که مربوط به رشته آمار است و بیشترین تعداد شرکت کننده در بین خواهران مربوط به رشته شیمی آلی می‌باشد.

دکتر صالحی در پایان گفت: سال گذشته آزمون پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در 14 رشته برگزار شد که امسال این تعداد به 26 رشته افزایش یافته و تعداد شرکت‌کنندگان نیز نسبت به سال گذشته تقریباً دو برابر رشد داشته است.