آزمون عملی تربیت بدنی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

آزمون عملی پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون سراسری دانشگاه‌ها در رشته تربیت بدنی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، آزمون عملی نیمه متمرکز تربیت بدنی در روزهای پنجشنبه و جمعه 26 و27 آبان ماه با حضور دکتر سعید نقیبی و خانم دکتر مهتا اسکندر نژاد به عنوان نمایندگان پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم و آقایان محمد نازی سروهایی و جمال توقیعی به عنوان نمایندگان سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد.

در روز پنجشنبه 631 نفر داوطلب دختر و در روز جمعه 407 داوطلب پسر در مرحله عملی آزمون تربیت بدنی رقابت کردند.

شرکت کنندگان در این آزمون از استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام بودند که پذیرفته شدگان این مرحله، از نیمسال دوم (بهمن ماه) به دانشگاه راه می‌یابند.

مرحله عملی آزمون تربیت بدنی با حضور جمع کثیری از دانشجویان، اساتید، و کارکنان دانشکده تربیت بدنی، دکتر حبیبی ریاست دانشکده به همراه مسئولان اجرایی آزمون دکنر عبدالرحمان مهدی پور و سرکار خانم دکتر پروانه شفیع نیا برگزار شد.