ارسال 122 ایده به دومین جشنواره ایده‌های برتر دانش‌آموزی (ایتاپ) در دانشگاه

مدیر دبیرستان دخترانه دانشگاه شهید چمران اهواز از ارسال 122 ایده به دومین جشنواره ایده‌های برتر دانش‌آموزی(ایتاپ) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، فرانک صحرایی امروز سه‌شنبه 15 اسفندماه در حاشیه برگزاری این جشنواره که در محل دبیرستان دخترانه دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره با حمایت پارک علم و فناوری و مسئولان دانشگاه برگزار می‌شود که سال قبل اولین دوره آن در سطح دبیرستان‌های اهواز بود.

وی افزود: امسال با هماهنگی‌های انجام‌شده دومین جشنواره دانش‌آموزی از ایده تا پدیده دانش‌آموزی به صورت استانی در مقطع دبستان و دبیرستان، برگزار می‌گردد.

دبیر برگزاری جشنواره ایده‌های برتر دانش‌آموزی، اظهار کرد: از تعداد 122 ایده ارسال‌شده به دبیرخانه از سوی استادان پارک علم و فناوری 22 ایده برگزیده‌شده که از این تعداد 10 ایده از دانش‌آموز مدارس دانشگاه شهید چمران اهواز و 12 ایده نیز از دانش آموزان سایر مدارس استان است که امروز در این برنامه ایده پردازان به ارائه طرح خود می‌پردازند.

صحرایی، ادامه داد: محورهای این جشنواره شامل نفت، گاز و پتروشیمی، حقوق شهروندی، فناوری، نرم‌افزار و بازهای رایانه‌ای و تلفن همراه، محیط‌زیست، کشاورزی، سلام و بهداشت و پزشکی است.

همچنین معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز با تقدیر از برگزارکنندگان این جشنواره، عنوان کرد: این رویداد دانش‌آموزی از اهمیت بسیاری برخوردار است و خوشحالیم که مدارس این دانشگاه بنیان‌گذار برنامه بوده‌اند.

دکتر عبداله پارسا، اظهار کرد: آموزش و پرورش در سطح دانشگاه و مدارس دو وظیفه اصلی بر عهده‌دارند، اول اینکه به‌روز بوده و از دانش روز مطلع باشیم و  همچنین دانش خلق‌شده از سوی خودمان را به جهان عرضه نماییم.

وی، افزود: چنین رویدادهایی با رویکرد نوآوری می‌تواند در خلق ایده‌های پنهان ذهن‌های خلاق دانش آموزان مؤثر باشد، دانش‌آموزانی که نشان داده‌اند نسبت به جهان اطراف خود بی‌تفاوت نیستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: امیدواریم این اقدامات در آینده ادامه داشته و موجبات حرکت و پویایی هرچه بیشتر جامعه دانش‌آموزی استان را فراهم نماید.

گفتنی است در پایان جشنواره ایده های برتر دانش آموزی که مجتمع آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز ایده برگزاری و پی ریزی آن را برعهده داشت، با اهدا جوایز و لوح نقدیر از 22 نفر برگزیده این جشنواره تقدیر به عمل آمد.