ارائه طرح‌های فناورانه خوزستان در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

طرح‌های فناورانه استان خوزستان که در نمایشگاه علم تا عمل تهران به نمایش گذاشته شد، در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری امسال ارائه می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز درگفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی با اشاره به برنامه‌های هفته پژوهش امسال، گفت: در این هفته برای نخستین بار طرح‌های فناورانه استان که در نمایشگاه علم تا عمل کشور حضور داشتند بصورت یک غرفه و یا نمایشگاه مجزا ارائه خواهند شد و تلاش می‌شود از چند طرح و یا زیر ساخت مرتبط با پژوهش نیز در این هفته رونمایی شود.

دکتر علیرضا زراسوندی گفت: علاوه بر برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، قرار است نمایشگاه دستاوردهای فناوری هم برپا شود. با توجه به این‌که استان خوزستان در جشنوار علم تا عمل تهران طرح‌ها و دستاوردهای خوبی عرضه کرد، طرح‌هایی که در این جشنواره برتر شناخته شدند را در قالب نمایشگاه دستاوردهای فناوری در معرض نمایش قرار می‌گیرند.

وی افزود: امسال هفته پژوهش از 22 لغایت 28 آذر در کشور برگزار می‌شود که دانشگاه شهید چمران نیز برنامه‌ریزی‌های لازم را به منظور هر چه باشکوه و پربار برگزار کردن این هفته انجام داده است.

دکتر زراسوندی با اشاره به اینکه در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری همچون سال‌های گذشته دستگاه‌های اجرایی با عرضه فعالیت‌های پژوهشی خود شرکت دارند، افزود: در این زمینه گروه ارتباط با صنعت دانشگاه به عنوان رابط ستاد با دستگاه‌های اجرایی، مدیریت امور پژوهشی دانشگاه به عنوان دبیرخانه کمیته علمی، پارک علم و فناوری به عنوان مجری نمایشگاه دستاوردهای استان و نمایشگاه علم تا عمل استان و کتابخانه مرکزی به عنوان متولی برگزاری نمایشگاه کتاب فعالیت‌های خود را آغاز کرده‌اند.