اخذ مجوز تاسیس و راه‌اندازی 3 قطب علمی جدید در دانشگاه شهید چمران

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز از اخذ مجوز تاسیس 3 قطب جدید علمی خبر داد.

دکتر علیرضا زراسوندی در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه در این باره اظهار داشت: با تلاش گروه‌های آموزشی از سال گذشته، مدارک لازم برای اخذ مجوز قطب‌های جدید و اثبات توانمندی‌های دانشگاه در این بخش‌ها تهیه و به وزارت علوم ارسال شد.

وی با اشاره به اینکه امسال امتیاز تاسیس بیش از 100 قطب علمی در کشور واگذار شده است، تصریح کرد: تاکنون تنها قطب علمی آبیاری و زهکشی در دانشگاه شهید چمران فعال بود که امسال وزارت علوم با راه‌اندازی قطب‌های جدید مدیریت دانش، آموزش مداوم و گاومیش موافقت کرد.

دکتر زراسوندی خاطرنشان کرد: قطب مدیریت دانش در واقع نخستین قطب علمی در رشته کتابداری و اطلاع رسانی در سطح کشور به شمار می‌رود، قطب آموزش مداوم نیز مربوط به دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و قطب گاومیش در دانشکده دامپزشکی راه‌اندازی خواهند شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به فعال بودن قطب علمی آبیاری وزهکشی در دانشکده مهندسی علوم آب به عنوان تنها قطب علمی در این رشته در سطح کشور، اظهار امیدواری کرد: با راه‌اندازی و تاسیس قطب‌های جدید، زمینه انجام تحقیقات علمی در دانشکده‌های مختلف بیش از پیش فراهم شود.

وی از قطب‌های علمی به عنوان ملاک‌های تعیین کننده در ارزشیابی دانشگاه‌ها نام برد و گفت: تصویب این قطب‌ها گام بلندی در ارتقای رتبه دانشگاه در سطح ملی و منطقه‌ای است.

دکتر زراسوندی یادآور شد: با توجه به توانمندی و پتانسیل موجود در گروه‌های مختلف، اطلاعات مورد نیاز برای ایجاد قطب‌های علمی از طریق بانک اطلاعات پژوهشی به دانشکده‌ها ارسال شده و از تمامی گروه‌ها درخواست می‌شود در جهت پیشنهاد قطب علمی اقدام کنند.

به گفته وی علاوه بر آن دانشگاه برای گروه‌هایی که در جهت پیشنهاد قطب علمی تلاش کنند، امتیازاتی در نظر گرفته است.