اختتامیه دوره‌های آموزشی فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز

اختتامیه دوره‌های آموزشی معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، اختتامیه دوره‌های آموزشی طرح فرهنگ و اندیشه اسلامی، مسیر مطهر، این عمار، جمیل، طیبات و وصال با حضور شرکت کنندگان در این دوره‌ها روز دوشنبه 9 آبان ماه ساعت 12:30 در معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار می‌گردد.

سطح مقدماتی دوره‌های مذکور آذرماه و سطح یک در اسفندماه سال 89 و سطح دو دوره‌ها تابستان امسال در مشهد مقدس برگزار شده است.

شرکت کنندگان در هر دوره پس از شرکت در آزمون پایانی در صورت موفقیت به سطوح بعد راه می‌یابند و برهمین اساس، در پایان دوره‌ حدود 300 دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز حضور داشته‌اند.

اطلاع رسانی در خصوص ثبت نام برای دوره‌های آموزشی معاونت فرهنگی برای سال 90 در روزهای آینده انجام می‌شود.